Hčerka je bila na dopustu iz Irske in se odločila za angelsko kanaliziranje, kot pomoč pri partnerskem odnosu. Oba z možem sta namreč zadnje čase razmišljala o ločitvi. Kar sta slišala ju je navdušilo in hčerka je tudi meni podarila kanaliziranje angelov.

Ker živim v Brežicah mi je Helena najbližja in polna pričakovanja sem le dočakala dan obiska. V letih samoraziskovanja sem bila že na različnih terapijah, vendar to kar sem doživela med kanaliziranjem presega vsa moja pričakovanja. Vsa sporočila so se me globoko dotaknila, duhovni vodniki in angeli so mi podali konkretne napotke za moje nadaljnje življenje. Že drugo leto sem vključena v spletno šolo Moderni orakelj, zato so mi bili angeli in duhovni vodniki zelo domači, vendar sem od ganjenosti sporočil večino časa jokala.

Še par dni sem kar lebdela, smisel življenja je dobil nov pogled. Začarani krog iskanja zadnjih deset let se je zaključil in začenja se še bolj intenzivno delo na sebi, še več bivanja v naravi, še več zavedanja, da je vse v meni in da resnično hodim po poti, ki je samo moja, ne glede na odzive okolice in prepričanja kolektivne zavesti. Dela imam dovolj, časa tudi, pravijo angelčki. Pomirjena stopam v nov dan, novim priložnostim in novim izzivom naproti. Prepričana sem, da bom čez čas zaživela v vsej svoji ženski lepoti in z lahkotnostjo spremljala tok mojega življenja.

Hvala tebi Helena in vsem angelom ter duhovnim vodnikom. Neizmerno sem VAM hvaležna in rada vas imam.

Tereza