Hčerka je bila na dopustu iz Irske in se odločila za angelsko kanaliziranje, kot pomoč pri partnerskem odnosu. Oba z možem sta namreč zadnje čase razmišljala o ločitvi. Kar sta slišala ju je navdušilo in hčerka je tudi meni podarila kanaliziranje angelov.

Ker živim v Brežicah mi je Helena najbližja in polna pričakovanja sem le dočakala dan obiska. V letih samoraziskovanja sem bila že na različnih terapijah, vendar to kar sem doživela med kanaliziranjem presega vsa moja pričakovanja. Vsa sporočila so se me globoko dotaknila, duhovni vodniki in angeli so mi podali konkretne napotke za moje nadaljnje življenje. Že drugo leto sem vključena v spletno šolo Moderni orakelj, zato so mi bili angeli in duhovni vodniki zelo domači, vendar sem od ganjenosti sporočil večino časa jokala.

Še par dni sem kar lebdela, smisel življenja je dobil nov pogled. Začarani krog iskanja zadnjih deset let se je zaključil in začenja se še bolj intenzivno delo na sebi, še več bivanja v naravi, še več zavedanja, da je vse v meni in da resnično hodim po poti, ki je samo moja, ne glede na odzive okolice in prepričanja kolektivne zavesti. Dela imam dovolj, časa tudi, pravijo angelčki. Pomirjena stopam v nov dan, novim priložnostim in novim izzivom naproti. Prepričana sem, da bom čez čas zaživela v vsej svoji ženski lepoti in z lahkotnostjo spremljala tok mojega življenja.

Hvala tebi Helena in vsem angelom ter duhovnim vodnikom. Neizmerno sem VAM hvaležna in rada vas imam.

Tereza

Moja izkušnja s kanaliziranjem pri Heleni je bila zelo globoka in zelo prijetna, prinesla pa mi je veliko jasnosti in pomirjenosti. H kanaliziranju sem se zatekla, ko sem iskala odgovore na vprašanje, zakaj se mi ponavljajo tako boleče in intenzivne izkušnje na enem izmed področij življenja, ki me je spravljalo v strašno stisko. Bila sem izčrpana, nisem imela več zaupanja vase in zato si nisem upala priznati občutka v meni, ki me je sicer vodil. Angeli so mi neskončno ljubeče razjasnili situacijo in me usmerili, kaj so moji naslednji koraki. Zelo osvobojajoče je bilo to, da niso puščali nejasnosti, dvoma – če sem želela bolj jasne usmeritve so mi jih dali, zelo, zelo konkretno. To je bilo meni moje darilo za letošnji december. To je bil moj izkaz ljubezni do mene. To me je povrnilo v pretok in notranji mir. Dobila sem zaupanje, da me moji občutki peljejo na pravo pot, na pot, ki si jo je izbrala moja duša in dobila sem dovoljenje, da grem v to smer. Vedno se mi je zdelo to prelahek izhod. Zdaj vem, da je to pot moje duše in je prav, da grem tja. Da to ni pobeg, ampak pot nazaj k sebi. 

Helena, hvala iz srca.

Romana

Helenino kanaliziranje je bilo zame neprecenljivo darilo, ki sem si ga podarila. V življenjski situaciji, kakršni sem bila, sem se počutila nemočna, bila sem na dnu in počutila sem se kot v tornadu.

Sporočilo angelov, ki ga je skanalizirala Helena, me je pobožalo, objelo in spomnilo na to kdo sem v resnici. Dalo mi je tako močno zavedanje o moči, ki je bila v meni ves čas in toliko konkretnih nasvetov, da so mi cel čas poslušanja solze spirale nemoč, žalost, jezo … Še isti dan mi je zažarelo telo. Počutila sem se izjemno lepo, pomirjeno, ker sem zdaj jasno vedela kdo sem in kaj želim, ter kako sem lahko še boljše. Delček dragocene vrednosti Heleninega kanaliziranja  je tudi posnetek, ki je potem tvoj za vedno. Ta posnetek si lahko vedno, ko to potrebuješ spet in spet poslušaš in s tem dvigneš svojo vibracijo ter si zboljšaš kakovost življenja.

Helena je nebeško čisti kanal za angelska sporočila, sporočila tvojih vodnikov in jo priporočam vsaki duši na tem planetu. Je najlepše darilo, ki ga lahko podarimo sebi ali svojemu ljubljenemu človeku.

Neskončno hvaležna stranka,

Maja