Kanaliziranje

Kanaliziranje je čudovito doživetje. Ko kanaliziram prihajam v stik z različnimi energetskimi bitji. Predvsem so to angeli, nadangeli, duhovni vodniki in duhovno vodstvo.

Kot medij, se povežem z celotnim duhovnim vodstvom in transformiram sporočila skozi svoj kanala. To je zmožnost prenašanja sporočil oz. jasnosti na vprašanja iz fizičnega sveta.

Kanaliziranje je božansko poslanstvo, katerega je potrebno opravljati z veliko mero brezpogojne ljubezni, hvaležnosti, predanosti in opustitve svojega lastnega ega.  

Moja naloga in vodilo je, da kanaliziram – prenesem popolnoma vse jasnosti, katere začutim ob stiku z angeli, ko kanaliziram zate.

Helena Laharnar - 10

Kako poteka kanaliziranje?

Kanaliziranje poteka pri meni v mojih prostorih ali preko Zoom aplikacije. Dajem ti popolnoma prosto odločitev. Izbereš kar ti je ljubše, te pa vsekakor povabim v stik z menoj.

Ko se odločiš, da prideš k meni na kanaliziranje ti ob predhodnem dogovoru termina na mail posredujem navodila. Toplo priporočam, da jih pred prihodom prebereš in za boljši stik z angeli upoštevaš predloge.

Pred tvojim prihodom, očistim prostor z kadilom, da ga energetsko očistim. Običajno uporabim Palo Santo ali smolo Kadilne Bosvelije. Enako storim, če kanaliziram v živo ali preko Zoom aplikacije.

Ko prideš, te prijazno povabim k sebi, kjer ti nudim udobje v prostoru in sproščenost v počutju.

Pred kanaliziranjem se še malo pogovoriva, ti odgovorim na vprašanja, ki te zanimajo in nato počasi začneva.
Predlagam ti, da kanaliziranje snemaš. Snemanje lahko opravim jaz ali ti, kakor ti je ljubše. V primeru, da snemam jaz ti kasneje posnetek pošljem na mail.

Nato se povežem z tvojimi angeli, duhovnimi vodniki in celotnim duhovnim vodstvom, ti pa odpreš svoje srce, poslušaš in uživaš ob predajanju jasnosti angelov in duhovnega vodstva.

Po 1 h kanaliziranja me ti prijazno opomniš, da kanaliziram že 1 h in tako počasi končam z kanaliziranjem.

Ker so energije močne potrebujem nekaj časa, da lahko stopim nazaj v stik s teboj.

V kolikor želiš se malo pogovoriva o sami izkušnji, vendar veliko ne želim razglabljati saj je to tvoja izkušnja, ki je bila namenjena tebi. To je tvoja, ne moja jasnost, zato ni potrebe da posegam vanjo.

CENA: 150,00 €

TRAJANJE KANALIZIRANJA: 1h
PLAČILO: gotovinsko, predračun
  Darilni bon

  Darilni bon podariš osebi za katero veš, da želi pridobiti izkušnjo kanaliziranja in stika z njegovimi angeli in duhovnimi vodniki.  Podariš ga osebi, ki ji bo ta izkušnja prinesla veliko jasnost v njeno življenje.

  Izjemno darilo, ki ga lahko podariš ob različnih priložnostih.

  CENA: 150,00 €

  VELJAVNOST: 1 leto od datuma nakupa
  PLAČILO: gotovinsko, predračun

  Vtisi kanaliziranja

  Če imaš kakšno vprašanje, mi ga zastavi tukaj