Helenino kanaliziranje je bilo zame neprecenljivo darilo, ki sem si ga podarila. V življenjski situaciji, kakršni sem bila, sem se počutila nemočna, bila sem na dnu in počutila sem se kot v tornadu.

Sporočilo angelov, ki ga je skanalizirala Helena, me je pobožalo, objelo in spomnilo na to kdo sem v resnici. Dalo mi je tako močno zavedanje o moči, ki je bila v meni ves čas in toliko konkretnih nasvetov, da so mi cel čas poslušanja solze spirale nemoč, žalost, jezo … Še isti dan mi je zažarelo telo. Počutila sem se izjemno lepo, pomirjeno, ker sem zdaj jasno vedela kdo sem in kaj želim, ter kako sem lahko še boljše. Delček dragocene vrednosti Heleninega kanaliziranja  je tudi posnetek, ki je potem tvoj za vedno. Ta posnetek si lahko vedno, ko to potrebuješ spet in spet poslušaš in s tem dvigneš svojo vibracijo ter si zboljšaš kakovost življenja.

Helena je nebeško čisti kanal za angelska sporočila, sporočila tvojih vodnikov in jo priporočam vsaki duši na tem planetu. Je najlepše darilo, ki ga lahko podarimo sebi ali svojemu ljubljenemu človeku.

Neskončno hvaležna stranka,

Maja