Moja izkušnja s kanaliziranjem pri Heleni je bila zelo globoka in zelo prijetna, prinesla pa mi je veliko jasnosti in pomirjenosti. H kanaliziranju sem se zatekla, ko sem iskala odgovore na vprašanje, zakaj se mi ponavljajo tako boleče in intenzivne izkušnje na enem izmed področij življenja, ki me je spravljalo v strašno stisko. Bila sem izčrpana, nisem imela več zaupanja vase in zato si nisem upala priznati občutka v meni, ki me je sicer vodil. Angeli so mi neskončno ljubeče razjasnili situacijo in me usmerili, kaj so moji naslednji koraki. Zelo osvobojajoče je bilo to, da niso puščali nejasnosti, dvoma – če sem želela bolj jasne usmeritve so mi jih dali, zelo, zelo konkretno. To je bilo meni moje darilo za letošnji december. To je bil moj izkaz ljubezni do mene. To me je povrnilo v pretok in notranji mir. Dobila sem zaupanje, da me moji občutki peljejo na pravo pot, na pot, ki si jo je izbrala moja duša in dobila sem dovoljenje, da grem v to smer. Vedno se mi je zdelo to prelahek izhod. Zdaj vem, da je to pot moje duše in je prav, da grem tja. Da to ni pobeg, ampak pot nazaj k sebi. 

Helena, hvala iz srca.

Romana

Helenino kanaliziranje je bilo zame neprecenljivo darilo, ki sem si ga podarila. V življenjski situaciji, kakršni sem bila, sem se počutila nemočna, bila sem na dnu in počutila sem se kot v tornadu.

Sporočilo angelov, ki ga je skanalizirala Helena, me je pobožalo, objelo in spomnilo na to kdo sem v resnici. Dalo mi je tako močno zavedanje o moči, ki je bila v meni ves čas in toliko konkretnih nasvetov, da so mi cel čas poslušanja solze spirale nemoč, žalost, jezo … Še isti dan mi je zažarelo telo. Počutila sem se izjemno lepo, pomirjeno, ker sem zdaj jasno vedela kdo sem in kaj želim, ter kako sem lahko še boljše. Delček dragocene vrednosti Heleninega kanaliziranja  je tudi posnetek, ki je potem tvoj za vedno. Ta posnetek si lahko vedno, ko to potrebuješ spet in spet poslušaš in s tem dvigneš svojo vibracijo ter si zboljšaš kakovost življenja.

Helena je nebeško čisti kanal za angelska sporočila, sporočila tvojih vodnikov in jo priporočam vsaki duši na tem planetu. Je najlepše darilo, ki ga lahko podarimo sebi ali svojemu ljubljenemu človeku.

Neskončno hvaležna stranka,

Maja