O meni

Naj ti povem kdo sem. Moje ime je Helena in sem mamica dvema prečudovitima otročkoma. Življenje mi ju je poslalo ob času, ko sem bila na to globoko v sebi najbolj pripravljena. Presenetilo me je tako, da sva s partnerjem dobila dvojčka. Ob tem, da sem mamica pa sem tudi podjetnica, ki vodi družinsko podjetje.

Čas katerega sem dobila ob rojstvu otrok je bil zame zelo dragocen. Takrat sem lahko na svoje življenje in stvari, katere sem počela gledala popolnoma drugače.

Čas, ki sem namenila sebi in otročkoma je bil božanski. V meni se je prebudilo zavedanje življenja in pomen vsega skupaj. Želela sem, da sem zavestna mati, ki lahko svojima otrokoma nudi več, kot sem vedela tisti čas. Ta notranji pristen stik me je opogumil, pogovorila sem se s seboj in začela sebi dovoljevati, da lahko živim kvalitetno, radostno življenje v ljubezni, obilju, sprejemanju sebe in sprejemanju vsega kar me obdaja.

 

Moj notranji prebujeni glas me je kmalu poklical na pot po kateri hodim danes. Temu klicu sem se morala odzvati. Hvaležna sem si, da sem odšla na izobraževanje, ki mi je spremenilo življenje. Tako sem postala licenciran medij po metodi Celestial Inspiration TM. Sem medij, ki kanalizira angelska, duhovna in sporočila vseh bitij, ki stopijo v stik z menoj. Kanaliziram z veliko srčnostjo in radostjo, ki se skriva v meni. Moje spoštovanje do duhovnega vodstva je zelo globoko. Jasnosti katere predajajo so izjemne in tako pomagajo ne samo meni ampak vsem ljudem okoli mene.

 

S kanaliziranjem tako pomagam sebi, bolj jasno živim življenje z mojima otročkoma, družino, spoznavam pristope vzgoje katerih prej nisem poznala. Ravno tako rešujem razne problematike in soočenja v podjetju. Pridobim jasnost, do katere prej nisem imela dostopa.

 

S kanaliziranjem je moje življenje postalo lahkotnejše. Smisel življenja se je spremenilo, dobilo je velik pomen. Živim zavestno življenje, ki ga spremljajo duhovna in angelska bitja.

 

Presrečna sem, da lahko pomagam ljudem na njihovi poti. Zavedam se, da se večkrat znajdemo na razpotju, ko ne vemo kam, kako naprej. Zato te vabim, bodi vodja svojega življenja, vzemi v roke zemljevid, katerega pišeš ti. Jasnost, katero potrebuješ za polno, radostno življenje ti predam skupaj z angeli in duhovnim vodstvom.

 

Z ljubeznijo, Helena

Certifikat

Sem medij, ki kanalizira angelska, duhovna in sporočila vseh bitij, ki stopijo v stik z menoj. Kanaliziram z veliko srčnostjo in radostjo, ki
se skriva v meni. Moje spoštovanje do duhovnega vodstva je zelo globoko. Jasnosti, ki mi jih predajajo, so izjemne in tako pomagajo, ne samo meni ampak vsem ljudem okoli mene.

Kanaliziram po metodi Celestial Inspiration TM, Tjaše Doleray.


Licenca št. 2020TD0522002-0001